Over ons.

Wij zijn CloudNode, een bedrijf dat een systeem aanbiedt waarmee je niet alleen bestanden kunt opslaan, maar ook tal van andere mogelijkheden hebt!

Onze missie

We willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van een uitgebreid cloudsysteem dat bovendien eenvoudig te gebruiken is.

Onze visie

We zien dat veel cloudsystemen moeilijk toegankelijk zijn. CloudNode biedt een dienst aan die eenvoudig te gebruiken is op zowel je desktop als je telefoon. Deze service werkt naadloos samen met beide apparaten en biedt bovendien veel meer mogelijkheden dan alleen opslag.

Ons doel

Wij streven ernaar onze klanten een zo goed mogelijk en betaalbaar systeem te bieden, met uitstekende ondersteuning voor het geval er problemen optreden of iets niet naar behoren werkt. Bovendien is klanttevredenheid een van onze prioriteiten, en we doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te houden met ons systeem.

Wat maakt ons bijzonder?
Geautomatiseerde backups

Wij slaan al uw bestanden op in onze database. Mocht er een storing zijn waardoor onze servers niet draaien en je bestanden niet goed zijn opgeslagen? Geen probleem! Wij hebben te allen tijde een back-up klaarstaan voor het geval dit gebeurt.

Krachtige beveiliging

Wij beschikken over zeer krachtige beveiliging, waardoor je bestanden te allen tijde beschermd zijn tegen de buitenwereld. Op deze manier voorkomen we dat je bestanden zomaar op straat komen te liggen.

Klantgerichte ondersteuning

Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij vragen of als iets niet naar behoren werkt. Onze bereikbaarheid is veelzijdig: via WhatsApp, live chat, e-mail of telefonisch. Bovendien hebben we een uitgebreide kennisbank tot onze beschikking met verschillende artikelen die mogelijk antwoord geven op je vragen.

het team Ons team dat jou helpt voor de beste ervaring in de cloud!
Julian Borghuis

Eigenaar
jborghuis@cloudnode.nl

Jordi Bosch

Eigenaar
jbosch@cloudnode.nl

Steven van Renselaar

Technici
info@cloudnode.nl